Διμέτωπος επιβίωσης από τον Ανδρουλάκη

Σε διμέτωπο αγώνα κατά των δύο μεγαλύτερων κομμάτων της Βουλής επιδόθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοίνωσε την ανάληψη από το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πρωτοβουλίας για την προστασία των δανειοληπτών.


«Ο κ. Τσίπρας, ο κ. Τσακαλώτος και όλη η παρέα του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν: “Σεισάχθεια, μην πληρώνετε”. Και αντί για σεισάχθεια, το 2015 παραδίδουν καθολικά στα funds τα κόκκινα δάνεια των Ελλήνων και το 2019 ψαλιδίζουν την κάλυψη του “νόμου Κατσέλη”, του νόμου του ΠΑΣΟΚ του 2010. Η Νέα Δημοκρατία υποστήριζε πως θα λύσει το πρόβλημα. Το 2020 καταργεί πλήρως την κάλυψη της πρώτης κατοικίας. Και όχι μόνο αυτό. Τι άλλο είδαμε; Να έχουν σύμβουλο για τα κόκκινα δάνεια τον γιο του Πάτση. Δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα να κουνούν το δάκτυλο στην κοινωνία, γιατί πλήρωσε τον λαϊκισμό των δύο αυτών κομμάτων» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Σχολιάζοντας την πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για πάγωμα των πλειστηριασμών με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ως τις εθνικές εκλογές, σημείωσε πως «δεν θα έχουμε σε ομηρία τον ελληνικό λαό, γιατί κάποιοι θέλουν να του υφαρπάξουν την ψήφο όπως έκαναν το ’15 με τα περί «σεισάχθειας» ή το ’19 ο κ. Μητσοτάκης. Επειδή δεν θέλω κανέναν Έλληνα που αυτή τη στιγμή είναι με το πιστόλι στον κρόταφο και τον εκβιάζουν τα funds, να είναι όμηρος μέχρι τις εθνικές εκλογές. Τώρα νομοθετική πρωτοβουλία με τη φιλοσοφία που καταθέσαμε στη Βουλή για να προστατεύσουμε τους πραγματικά ευάλωτους Έλληνες».

Ο κ. Ανδρουλάκης περιέγραψε ότι η προγραμματική πολιτική του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δεν είναι η πολιτική εφήμερων επιδομάτων, αλλά των μόνιμων παρεμβάσεων όπως για παράδειγμα το νέο ΕΚΑΣ σε 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους ή η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά για την προστασία της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *