Διήμερη επίσκεψη στην Κρήτη για τον Δημήτρη Καιρίδη

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψης του στην Κρήτη, συμμετείχε χθες (2/4) σε διαδοχικές συσκέψεις που οργανώθηκαν από τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, στα γραφεία της Περιφέρειας.


Αρχικά, ο υπουργός, παρουσία του αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, Αντιναυάρχου, Γεώργιου Αλεξανδράκη, συναντήθηκε με τους επικεφαλής των αρχών ασφαλείας του νησιού. Παρόντες ήταν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Υποστράτηγος Νίκος Σπυριδάκης, ο Διοικητής της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Διοικητής της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Νικόλαος Κωστάκης και η Διοικήτρια της 7ης Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ, Πλοίαρχος Δήμητρα Χασιώτη.

Στη συνέχεια, ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη με μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων της Κρήτης. Ο κ. Καιρίδης, αφού δήλωσε πως «ήρθα, όχι για να κάνω ανακοινώσεις, αλλά για να ακούσω και να συζητήσω», διεμήνυσε πως «με αμοιβαία συννενόηση και κατανόηση, θα πετύχουμε τον κοινό μας στόχο, που είναι η διαφύλαξη της ασφάλειας, της ευταξίας και της δυναμικότητας της Κρήτης, μέσω της αποτελεσματικής και έγκαιρης διαχείρισης της όποιας μεταναστευτικής πίεσης, χωρίς αρρυθμίες.»

Επίσης, ο κ. Καιρίδης συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, Ευγένιο Β’.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *