Διαψεύδει η Αχτσιόγλου τηλεφώνημα από Κασσελάκη, η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζονται τα επεισόδια στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, και ενώ είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.


Η Έφη Αχτσιόγλου με δήλωσή της αναφέρει: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του “ieidiseis.gr”, διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης. Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Το εν λόγω δημοσίευμα της ιστοσελίδας αναφέρει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κάλεσε την κ. Αχτσιόγλου στο τηλέφωνο το πρωί του Σαββάτου πριν από τη συνεδρίαση της ΚΕ και ότι η βουλευτής δεν απάντησε στην κλήση.

Η απάντησε ήρθε μέσω του περιβάλλοντος του Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το κινητό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τοπ τηλεφώνημα του Κασσελάκη ήταν μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου να πέσουν οι τόνοι με αφορμή τα όσα κυκλοφορούσαν στον Τύπο αναφορικά με τη στάση που θα κρατούσε χθες η εσωκομματική αντιπολίτευση την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής.


«Η κυρία Αχτσιόγλου δέχθηκε χθες στις 11:32 κλήση από άγνωστο νούμερο. Δεν έλαβε κάποιο μήνυμα ή ενημέρωση, ενώ ο κύριος Κασσελάκης δεν επικοινώνησε μαζί της με τον τρόπο που μέχρι τώρα επικοινωνούσαν, δηλαδή από διαφορετικό τηλεφωνικό αριθμό εκ μέρους του», αναφέρουν κύκλοι κοντά στην Έφη Αχτσιόγλου. Προσθέτουν ότι «η κ. Αχτσιόγλου βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης της ΚΕ από τις 11:30».


«Σε κάθε περίπτωση, οι κρίσιμες στιγμές που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι απαράδεκτο να καθορίζονται από αναπάντητες κλήσεις και fake news», σχολιάζουν.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *