«Δεν υπήρξε ολιγωρία των αρχών» τονίζει ο Θεοδωρικάκος – Κάλεσε τους πολίτες να κινηθούν νομικά κατά της Αττικής Οδού

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 πως είναι η πρώτη φορά στα 20 χρόνια της Αττικής Οδού που κλείνει.


«Πρόκειται για ανικανότητα και αδυναμία πρόβλεψης από την Αττική Οδό», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ακόμη, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είπε πως είναι η πρώτη φορά που Πρωθυπουργός ζητάει από εταιρεία να αποζημιώσει πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της, ενώ κάλεσε τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν να κινηθούν δικαστικά κατά της Αττικής Οδού.

«Η Κυβέρνηση παρενέβη για να βοηθηθούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι», είπε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, αρνούμενος πως υπήρξε καθυστέρηση στην κινητοποίηση των Αρχών, αφού όπως είπε «αμέσως μόλις έγινε το κλείσιμο του δρόμου, στις 15:00, έγινε άμεση κινητοποίηση όλων των δυνάμεων και στην συνέχεια έγινε χρήση του Στρατού, λόγω της κατάστασης», τονίζοντας πως «χρησιμοποιήσαμε ακόμη και την ΕΚΑΜ, ότι καλύτερο έχει η Αστυνομία».

«Νομίζω ότι πετύχαμε. Ο πολίτης αναγνωρίζει λάθη και αδυναμίες Οι άνθρωποι που έμειναν εγκλωβισμένοι αναγνωρίζουν τις κινήσεις της Κυβέρνησης», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος, λέγοντας πως «στο μέλλον μπορεί να είμαστε πιο καλοί στον συντονισμό όλων των ενεργειών»


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *