«Δεν υπάρχει παρακολούθηση υπουργού της ΝΔ» ξεκαθαρίζει ο Οικονόμου

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχετικά με τις παρακολουθήσεις και δημοσιεύματα για υποκλοπές συζητήσεων υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, είπε πως «πρόκειται για ένα δημοσίευμα με εικασίες και σχόλια του δημοσιογράφου και υποθέσεις για ένα ζήτημα που δεν προκύπτει να είναι υπαρκτό».


«Η Ελλάδα δεν έχει προμηθευτεί τα κακόβουλα λογισμικά για την παρακολούθηση οποιουδήποτε πολίτη. Από την πρώτη στιγμή έχουμε συμβάλει με όλες τις δυνάμεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης», είπε ο Γιάννης Οικονόμου, συμπληρώνοντας πως «συνειδητά επιχειρείται από την αντιπολίτευση να συνδεθούν τα κακόβουλα λογισμικά και οι νόμιμες επισυνδέσεις, που είναι δύο διαφορετικά πράγματα».

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ακόμη ότι «η αντιπολίτευση έχει επενδύσει στην αποτυχία της χώρας για να την μετατρέψει σε αποτυχία της Κυβέρνησης. Επειδή δεν ήρθε η μεγάλη αποτυχία με τόσες κρίσεις που πέρασαν, τώρα προσπαθεί να αλλάξει την συζήτηση, με έναν αχταρμά περιπτώσεων όπως του κ. Πάτση που αναλάβαμε την ευθύνη και υποθέσεων νόμιμων με διαγωνισμούς και αναθέσεις που γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ,  για να πει ότι η Ελλάδα είναι “τόπος σκανδάλων”».

Ακόμη, με αφορμή τις διαγραφές στελεχών από διάφορα κόμματα για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, ο κ. Οικονόμου είπε πως «είναι απαράδεκτο να προσπαθεί να δώσει κάποιος πρόσημο ιδεολογικό και πολιτικό σε τέτοιες υποθέσεις».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *