Δεν θα κλείσει καμία δομή διαβεβαιώνει η Μιχαηλίδου – Αντιπαράθεση με το «Χαμόγελο»

Έντονη αντιπαράθεση είχαν την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος και η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή το νέο πλαίσιο λειτουργίας δομών παιδικής προστασίας, που επιβάλλει σειρά αλλαγών σε υφιστάμενες δομές.


Όπως υποστήριξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έγιναν συναντήσεις με φορείς, «χωρίς να κληθούμε εμείς, για να τα βάλουν με «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Να θυμίσω και να το πω έντονα, τις προτάσεις που έχουμε κάνει εμείς πολύ έγκαιρα. Έχουμε πει ότι γίνονται πολύ σωστές κινήσεις για την υιοθεσία και την αναδοχή, ως φορέας είμαστε από τους πρώτους που ενθαρρύνουμε την αναδοχή και την υιοθεσία. Δεν δημοσιεύθηκαν ποτέ τα σχόλια μας αυτά στην διαβούλευση».

Η κ. Μιχαηλίδου απέκρουσε τις αιτιάσεις, λέγοντας «μην με κατηγορείτε για πράγματα που δεν ισχύουν», ενώ μετά από μια κόντρα για το ίδρυμα στην Καλλιθέα που έκλεισε προ λίγων μηνών, η Υφυπουργός Εργασίας επεσήμανε «διαβεβαίωσα τον κ. Γιαννόπουλο και όλους τους Έλληνες πως δεν πρόκειται να κλείσει καμία δομή».

Δείτε όσα ειπώθηκαν

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *