Δείτε τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών

Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καθώς και της συντρόφου του, Περιστέρας Μπαζιάνα και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ


Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του γενικού γραμματέα της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και της συζύγου του και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του επικεφαλής του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη και της συζύγου του και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ


Στη δημοσιότητα δόθηκε η δήλωση πόθεν έσχες του 2021 του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου και της συζύγου του και αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν για το έτος 2020.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *