Π. Μαρινάκης: “Στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας στο Σαββατοκύριακο ο Πρωθυπουργός – Οι δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού επεμβαίνουν όπου είναι ανάγκη”

Τους πολιτικούς συντάκτες ενημέρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στη «σκιά» των τεράστιων καταστροφών λόγω της κακοκαιρίας Daniel αλλά για και την ακύρωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ.


Στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να ενημερωθεί για τις καταστροφές, να πραγματοποιήσει αυτοψία στις περιοχές και να ενημερωθεί για τις ανάγκες και διαδικασίες άμεσης αποκατάστασης, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της ΔΕΘ εκείνες τις ημέρες αναβάλλεται και τόσο η καθιερωμένη ομιλία όσο και η συνέντευξη τύπου θα γίνουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, συμπλήρωσε ο κ. Μαρινάκης.

Επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι στις 2 το μεσημέρι θα γίνει ενημέρωση από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια μαζί με τους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής.

«Οι δυνάμεις του κρατικού μηχανισμού επεμβαίνουν όπου είναι ανάγκη, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού. Η απόλυτη προτεραιότητα είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής και η προστασία των κρίσιμων υποδομών. Με απόφαση του πρωθυπουργού στήνεται ήδη Συντονιστικό Κέντρο στη Λάρισα, όπου μεταβαίνουν οι συναρμόδιοι υπουργοί», σημείωσε ακόμη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *