«Χυδαιολογούν και έχουν αλλεργία στην ΕΛ.ΑΣ» απαντά σε ΣΥΡΙΖΑ και Σπίρτζη ο Θεοδωρικάκος

Σκληρή απάντηση στην κριτική που άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την υπόθεση βιασμού 19χρονης από δύο ειδικούς φρουρούς στο ΑΤ Ομόνοιας, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.


 «Η χυδαιότητα, το ψέμα και η συκοφαντία μαζί με την αλλεργία για την Ελληνική Αστυνομία, είναι τα μόνιμα χαρακτηριστικά του κυρίου Σπίρτζη και του ΣΥΡΙΖΑ. Και αυτή τους η αλλεργία, έχει χειροτερέψει μετά τις τελευταίες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας» σημειώνει.

 «Ιδιαίτερα, μετά το τέλος του αβάτου βίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου και την εξιχνίαση πολλών εγκλημάτων. Εναντίον των δύο Ειδικών Φρουρών κινούνται τάχιστα, πειθαρχικές και ποινικές διαδικασίες» τονίζει ο υπουργός.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Σπίρτζης, υποστήριξε πως «οι δύο ειδικοί φρουροί της Άγριας Δύσης Μητσοτάκη, οι οποίοι υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ και ανήκουν στις 4.500 ρουσφετολογικές προσλήψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατηγορούνται ότι βίασαν 19χρονη μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας».

«Περιμένουμε τώρα τον κύριο Θεοδωρικάκο, υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με χρέη υπουργού προπαγάνδας του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη αλλά και σύσσωμη την κυβέρνηση της ΝΔ να δηλώσουν, κατά την πάγια τακτική τους, ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ότι λασπολογούμε» ανέφερε ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *