Χτυπάνε με αήθη και χυδαίο τρόπο την Μαρέβα Γκραμπόφσκι για να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά το οργανωμένο σχέδιο γνωστών κέντρων και παράκεντρων βρίσκει σε «τοίχο»

 

Το σχέδιο είναι απλό και μάλλον επιπέδου… παιδικού μυαλού, διότι δεν είναι δα και δύσκολο να καταλάβει κανείς τι κρύβεται πίσω απ΄ όλα αυτά. Αφού δεν έχουν βρει κάποιον τρόπο να πλήξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αποφάσισαν να ρίξουν πυρά δια της πλαγίας οδού και να φτάσουν σε αυτόν. Έτσι αποφάσισαν να στοχοποιήσουν μια γυναίκα που όπως περιέγραψε με εύστοχο τρόπο χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης «το μόνον της “έγκλημα” είναι ότι παντρεύτηκε έναν άνδρα που έφτασε να γίνει Πρωθυπουργός». Έτσι έβαλαν στο στόχαστρο την σύζυγο του Κυριάκο Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόσφκι.


Τα γνωστά κέντρα και παράκεντρα εξουσίας άρχισαν να πλήττουν την Μαρέβα Μητσοτάκη με τόνους λάσπης, με δημοσιεύματα ακόμα και με επώνυμες αναρτήσεις που έφτασαν ακόμα και στο επίπεδο του χυδαίου, όπως εκείνη της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα.

Και μιας και αναφέραμε παραπάνω τον Άδωνι Γεωργιάδη στην ανάρτηση για την οποία κάναμε λόγο είχε υπενθυμίσει τους λόγους ηθικής και ευπρέπειας, για τους οποίους δεν έπρεπε ποτέ να έχει ξεκινήσει αυτός ο βρώμικος πόλεμος κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Και τους υπενθύμισε ονομαστικά και στην Έλενα Ακρίτα τονίζοντας ότι:  «η κα Ακρίτα δεν είναι πλέον ένας απλός σχολιαστής αλλά μία βουλευτής του @syriza_gr δηλ μία Πολιτική μας αντίπαλος. Στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής ευπρέπειας είναι ότι δεν εμπλέκουμε στις πολιτικές μας διαμάχες τις οικογένειες των αντιπάλων μας. Επιτέλους ας σεβαστούν τα όρια και ας αφήσουν ήσυχη μία γυναίκα που το μόνον της «έγκλημα» είναι ότι παντρεύτηκε έναν άνδρα που έφτασε να γίνει Πρωθυπουργός».

Η Μαρέβα Γκραμπόσφκι αμύνθηκε κατά της λάσπης και της χυδαιότητας με το μοναδικό όπλο που έχει ο κάθε απλός πολίτης στα χέρια του κατά της συκοφαντίας και του βρώμικου πολέμου. Τη δικαιοσύνη.


Προανήγγειλε ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα και το έκανε πράξη.


Το σαφέστατο μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε από την αρχή ότι είναι στο πλευρό της συζύγου του σε αυτό το βρώμικο «παιχνίδι» και ξεκαθάρισε μέσα από μήνυμά του ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και εκείνος θα είναι δίπλα της στο δικαστήριο.

«Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κανείς αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος να το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», ανέφερε χθες σε μήνυμα του στα social media ο Πρωθυπουργός.


Βρίσκουν σε τοίχο τα πυρά

Το πιο σημαντικό πάντως, σε αυτή την ιστορία είναι ότι τα πυρά βρίσκουν μέχρι τώρα σε τοίχο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν φθείρεται. Και είναι έτσι, διότι μιλάει μέσω του κυβερνητικού έργου και αυτό και μόνο κλείνει όλα τα στόματα. Από την άλλη δεν δείχνει και καμία διάθεση να αφήσει έτσι την όλη επίθεση που φυσικά έχει στόχο την αποσταθεροποίησή του.

Δεν θέλει να αφήσει τους γνωστούς άγνωστους… βιολιτζήδες να βαράνε, διότι το θεωρεί θέμα τιμής να αποκατασταθεί η αλήθεια και φυσικά να αποδοθεί δικαιοσύνη για την αήθη επίθεση που δέχεται η σύζυγός του, χωρίς να φταίει μάλιστα σε τίποτα.

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *