“Χόρεψε στο ταψί” Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις στη Βουλή

Σε πλήρη αποδόμηση των αντιπολιτευτικών τεχνασμάτων του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής για να αντικρούσει την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας με τους βουλευτές του κόμματος του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων χαρακτήρισε ψεύτες και υποκριτές τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ενδιαφέρονται για τη δικαιοσύνη μόνο όταν είναι προς το συμφέρον τους. Ο κ. Γεωργιάδης θύμισε στο κόμμα της αντιπολίτευσης την σκευωρία της Novartis στο πλαίσιο της οποίας δέκα ανώτατα πολιτικά στελέχη κρεμάστηκαν στα μανταλάκια και δεν ζητήθηκε ακόμη και σήμερα μετά την αθώωσή τους από τη δικαιοσύνη μια συγνώμη.

Σε ό,τι αφορά το υποκριτικό, όπως είπε, ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές θύμισε πως όταν ήταν κυβέρνηση φρόντισαν με νόμο που ψήφισαν μετά τις ευρωεκλογές να μετατρέψουν το αδίκημα της υποκλοπής τηλεφωνικών συνομιλιών σε πλημμέλημα για να προστατεύσουν τα στελέχη τους που εμπλέκονταν στις υποκλοπές του ΚΚΕ.

Αποντώντας δε στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλη ο οποίος είπε πως σε λίγο καιρό θα είναι Πρωθυποργός ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαρακτηριτικά: “Όσο πιθανό είναι να βρείτε τον τάφο της μικρής Μαρίας, άλλο τόσο είναι να ξαναγίνει Πρωθυπουργός ο Τσίπρας!”.

Ο υπουργός δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις αποκαλύψεις που γίνονται στο ειδικό δικαστήριο από τη γραμματέα του κ. Καλογρίτσα ως προς τις σακούλες με το μαύρο χρήμα που πήγαναν στον ΣΥΡΙΖΑ. Την υπόθεση μάλιστα αυτή διερευνά ήδη η ελληνική δικαιοσύνη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για ““Χόρεψε στο ταψί” Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις στη Βουλή”