Χαρίτσης: «Μόνιμη κατάσταση η τοξικότητα από τον Κασσελάκη»

Ο Αλέξης Χαρίτσης σε δηλώσεις του στο OPEN αναφέρθηκε στην αποχώρηση του ίδιου και άλλων στελεχών από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.


«Δεν προκαλέσαμε εμείς την αντιπαράθεση» είπε στη συνέχεια προσθέτοντας: «αναγκαστήκαμε να απαντήσουμε σε μία χυδαία επίθεση που έγινε από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς, αυτή η τοξικότητα στην οποία αρέσκεται έχει γίνει μία μόνιμη κατάσταση για τον πρόεδρο και την ηγετική ομάδα».

Για την αποχώρησή του από την ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα και δεν αντιμετωπίζουμε όλοι την πολιτική με όρους καρέκλας και αξιώματος. Υπηρετούμε συγκεκριμένες ιδεολογικές αρχές και πολιτικά σχέδια. Με αυτά καταφέραμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τον φέρουμε από το 3% στη διακυβέρνηση της χώρας και στη ραγδαία αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στη χώρα μας».

Αναφερόμενος τέλος στα σενάρια συνεργασίας της νέας ΚΟ με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Χαρίτσης σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δυστυχώς το προηγούμενο διάστημα στήριξε το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο και ο κ. Ανδρουλάκης πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων τη μεγάλη ευκαιρία που υπήρχε με την απλή αναλογική».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *