Μπασκετάκι και εμμονή στο «θα ξεριζώσουμε τα κλεφτόδεντρα» Τσίπρα στη Ρόδο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με περιοδεία στα χωριά Αρχάγγελο και Αφάντου ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο νησί της Ρόδου ο Αλέξης Τσίπρας.


Σε ομιλία του στο χωριό Αφάντου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επανέλαβε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει αποφασίσει να αποδράσει προκηρύσσοντας εκλογές πριν από τον χειμώνα, επειδή, όπως είπε, φοβάται για τις συνέπειες των πράξεών του.

 «Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας και να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία εξαιτίας των πολιτικών της κυβέρνησης», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Δεν υπάρχουν βέβαια ”λεφτόδεντρα”, αλλά υποσχόμαστε ότι θα ξεριζώσουμε τα ”κλεφτόδεντρα” που υπάρχουν», τόνισε επίσης σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας.

Εξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές όποτε και αυτές γίνουν και υποσχέθηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει το θέμα της ακρίβειας που πλήττει την κοινωνία, το ενεργειακό κόστος και ότι θα υπάρξουν μέτρα στήριξης για τους νέους αλλά και για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τόσο στα Αφάντου όσο και νωρίτερα στον Αρχάγγελο ο κ.Τσίπρας είχε συναντήσεις με κατοίκους ακούγοντας τα προβλήματα που τους απασχολούν.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά ακαδημίας και σούταρε μάλιστα και μια εύστοχη βολή.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *