Αυγενάκης στο συνέδριο της ΝΔ: Να αποτελεί η Νέα Δημοκρατία την πολιτική παράταξη που ταυτίζει την πατρίδα με τους ανθρώπους της

Στο αποτύπωμα της διαχρονικής προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας στον τόπο στην διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών από την ίδρυση της αναφέρθηκε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης στην ομιλία του, στο 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται από χθες στο Ζάππειο.


Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε την ισχυρή και καταλυτική παρουσία της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας ότι η προσφορά της υπήρξε και παραμένει καταλυτική στην προκοπή και την ενότητα όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων έχοντας ως βασικό άξονα της το εθνικό συμφέρον του τόπου. «Έχουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης, «κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη μακρόχρονη διαδρομή προσφοράς».

«Όλοι μας», πρόσθεσε, «ο καθένας με τις δυνάμεις του, προσφέρουμε προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να καταφέρει στη διάρκεια αυτών των 50 ετών του βίου της να αποτελεί την πολιτική παράταξη που ταυτίζει το έθνος με τον λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό αλλά και την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *