«Ας κάνουν ειδικό δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη! Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα» απαντά και καταθέτει αγωγή ο Γεωργιάδης!

«Εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα απ’ όσα λέει ο κ. Πολάκης» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι την πράξη αρχειοθέτησης η Δικαιοσύνη τη δίνει μόνο στον ενδιαφερόμενο γιατί περιέχει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.


«Το κάνατε για να δείξετε το πραγματικό σας ήθος» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης να δώσει στη δημοσιότητα «την πράξη αρχειοθέτησης της υπόθεσης αυτής,

Παράλληλα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε πως δεν βρέθηκαν «ούτε αποχρώσες ενδείξεις για να κατηγορηθώ για τη Novartis». «Τι θέλουν πια; Ας κάνουν ειδικό δικαστήριο με πρόεδρο Πολάκη και εισαγγελέα Βαξεβάνη!».

Συνέκρινε δε τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη με τη Χρυσή Αυγή και εγκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν καταδίκασε το ομοφοβικό σχόλιο για τα “τσίγκινα σωβρακάκια”. Ζήτησε επίσης από τον ΣΥΡΙΖΑ να εξηγήσει τι σήμαινε η φράση του Παύλου Πολάκη (κατά τον καυγά τους την Κυριακή στη Βουλή) όταν του είπε πως οι υποθέσεις όπως μπαίνουν στο αρχείο, έτσι και ανασύρονται. 

“Με τον κ. Πολάκη όσα και να μου πει δεν θα του απαντήσω. Θα του απαντήσω μόνο στην αγωγή που καταθέτω”, κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *