«Απολύτως εφικτή η αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη» δηλώνει ο Μητσοτάκης

«Νομίζω ότι πια είναι σαφές ότι το συλλογικό όφελος από μία τολμηρή πορεία μεταρρυθμίσεων είναι αυτό το οποίο βλέπουμε: είναι το 6% ανάπτυξη, είναι η αποκλιμάκωση της ανεργίας, είναι οι περισσότερες επενδύσεις, είναι σταδιακά η βελτίωση των μισθών και είναι και το πλεόνασμα το οποίο αυτή η ανάπτυξη δημιουργεί, για να μπορούμε να κάνουμε σοβαρή κοινωνική πολιτική», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συζήτηση με τον Διευθυντή του Boston Consulting Group, Βασίλη Αντωνιάδη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των Συλλόγων Αποφοίτων των Πανεπιστημίων Georgetown και Harvard στην Ελλάδα.

«Έχουμε πια απτά αποτελέσματα και αποδείξεις ότι αυτό το οποίο σχεδιάζαμε μπορέσαμε και το υλοποιήσαμε, παρότι αντιμετωπίσαμε μια σειρά από πολύ μεγάλες εξωγενείς κρίσεις, που σίγουρα έκαναν τη ζωή μας πιο δύσκολη. Κάποιες πιστεύω ότι μπορέσαμε να τις μετατρέψουμε και σε μία ουσιαστική ευκαιρία για να τρέξουμε ακόμα πιο γρήγορα ιδέες και σχέδια τα οποία είχαμε ήδη δρομολογήσει» συμπλήρωσε ο Πρωθυπουργός.


«Θεωρώ ότι ο στόχος της αυτοδυναμίας στη δεύτερη κάλπη είναι απολύτως εφικτός» είπε απαντώντας σε ερώτηση για τις εθνικές εκλογές.

«Υπάρχει ένα ζήτημα αυτή τη στιγμή: ποιοι μπορούν να διαχειριστούν το μέλλον της χώρας σε συνθήκες μεγάλων κρίσεων. Και επειδή έχουμε πια τέσσερα χρόνια Νέας Δημοκρατίας και συγκρίνονται με τα τέσσερα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ -γιατί αυτός είναι ο βασικός μας διεκδικητής- και υπάρχουν και δύο πρόσωπα, ένας τέως Πρωθυπουργός κι ένας νυν Πρωθυπουργός, η σύγκριση είναι πολύ ξεκάθαρη» σημείωσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *