Το Oknews.gr σε μια νέα εποχή: Αποκλειστικές συνεντεύξεις των Άδ. Γεωργιάδη, Γ. Πατούλη, Χρ. Σταϊκούρα και Τ. Θεοδωρικάκου

Στο Ok News οι αναγνώστες μπορούν, ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, να βρουν αποκλειστικές συνεντεύξεις από πολιτικούς, όπως από τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο.


Το Oknews.gr μπήκε σε μια άλλη εποχή. Με μεγάλα θέματα, μεγάλες ειδήσεις, αποκλειστικότητες και μεγάλες αποκλειστικές συνεντεύξεις. Σε μια εποχή που το μάχιμο ρεπορτάζ, η αλήθεια, η έγκυρότητα της είδησης και τα μεγάλα θέματα είναι στην πρώτη γραμμή.

Μα και σε μια νέα εποχή με μεγάλες συνεντεύξεις σημαντικών πολιτικών, σημαντικών υπουργών πολύ μεγάλο έργο και πολλά να πουν και που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Τις αποκλειστικές συνεντεύξεις μπορείτε να βρείτε στην αρχική σελίδα του Ok News, στην κατηγορία «Συνεντεύξεις», ή αλλιώς:

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη εδώ.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Πατούλη εδώ.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Χρήστου Σταϊκούρα εδώ.

Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Τάκη Θεοδωρικάκου εδώ.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μια σκέψη για “Το Oknews.gr σε μια νέα εποχή: Αποκλειστικές συνεντεύξεις των Άδ. Γεωργιάδη, Γ. Πατούλη, Χρ. Σταϊκούρα και Τ. Θεοδωρικάκου”