Αποχώρηση υποψηφίου από τους συνδυασμούς ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ

Οσονούπω πρόκειται να ανακοινωθούν οι υποψήφιοι βουλευτές όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ αλλά και των άλλων κομμάτων για τις επερχόμενες εκλογές.


Όμως λίγο-πολύ τα ψηφοδέλτια τους έχουν κλείσει, έχοντας λίγα κενά. Από τις σίγουρες υποψηφιότητες του τρίτου κόμματος της Βουλής στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας ήταν εκείνη του πρώην γενικού γραμματέα Επικοινωνίας της τελευταίας κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Πετρουλάκη. Ο ίδιος δε, είχε προαναγγείλει την υποψηφιότητα του δημόσια από τον Αύγουστο του 2021 ενώ είχε λάβει και την έγκριση της σημερινής ηγεσίας για αυτήν.

Αιφνιδιαστικά, όμως, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Την προηγούμενη εβδομάδα συμπληρώθηκαν εννέα (9) μήνες από τότε που δήλωσα επίσημα το ενδιαφέρον μου στο ΠΑΣΟΚ για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Μαγνησίας στις επόμενες εθνικές εκλογές. Για λόγους που εξηγώ αναλυτικά σε επιστολή που απέστειλα πριν λίγες μέρες προς την Επιτροπή Ψηφοδελτίων του Κινήματος, πάντα θεσμικά, απέσυρα το ενδιαφέρον μου για υποψηφιότητα. Με βαριά καρδιά.

Θέλω να ευχαριστήσω την νυν και την πρώην Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για υποψηφιότητα για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε κάθε συγγενή, φίλο, στέλεχος που στήριξαν την προσπάθειά μας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.


Παραμένω φυσικά στρατιώτης της Παράταξης και θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Μαγνησία και παντού. Σε όλη μου την ζωή έχω προσπαθήσει να στηρίξω την Παράταξη με κάθε μου λέξη, πράξη, κίνηση. Αυτό θα κάνω και τώρα”.


Η απόσυρση ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητα του κ. Πετρουλάκη έχει πλούσιο παρασκήνιο και θα επανέλθουμε με αυτό!

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *