Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την Εξεταστική για τις υποκλοπές – Τζανακόπουλος: «Προσχηματική η συζήτηση επί της κρίσης νέων μαρτύρων»

Aποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής καταγγέλλοντας ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είχε προαποφασίσει να μην καλέσει άλλους μάρτυρες και να κλείσει άρον άρον τις διαδικασίες.


Σύμφωνα με πηγές από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ «δεν συμμετέχει στην παρωδία της αποστολής γραπτών ερωτήσεων στην εκπρόσωπο της intelexa, της εταιρίας που εμπορεύεται το Pretador».

«Πρόκειται για ένα άλλο επεισόδιο του σκανδάλου της συγκάλυψης» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Μετά την αποχώρηση, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Εξεταστική Επιτροπή, δήλωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχώρησε από τη σημερινή διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή καθώς η κυβερνητική πλειοψηφία διοργάνωσε μία προσχηματική, στην πραγματικότητα, συζήτηση επί της κρίσης νέων μαρτύρων. Είχε προαποφασίσει ότι θα κλείσει τις εργασίες της εξεταστικής άρον-άρον με σκοπό να συνεχιστεί η επιχείρηση συγκάλυψης των βαρύτατων πολιτικών ευθυνών του κ. Μητσοτάκη. 

Θα συνεχίσουμε από την επόμενη συνεδρίαση να προσερχόμαστε στην Εξεταστική Επιτροπή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον αγώνα για να λάμψει αλήθεια κόντρα στους κυβερνητικούς σχεδιασμούς, κόντρα στους σχεδιασμούς του κ. Μητσοτάκη ο οποίος θέλει να βυθίσει όχι μόνο το Κοινοβούλιο, αλλά ολόκληρη τη χώρα στο σκοτάδι».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *