«Από μας δεν θα δει  πρωθυπουργική καρέκλα ούτε Μητσοτάκης, ούτε Τσίπρας» ξεκαθαρίζει ο Ανδρουλάκης

Μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις έστειλε ο Νίκος Ανδρουλάκης από το  Προσυνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για την Ενέργεια στην Κοζάνη.
Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ επέμεινε καταρχάς στην πολιτική αυτονομία του κόμματος και στον στόχο για την αλλαγή πολιτικών συσχετισμών στις προσεχείς εθνικές κάλπες, μέσω ενός ισχυρού εκλογικού ποσοστού.
«Από μας δεν θα δει ξανά πρωθυπουργική καρέκλα, ούτε ο κ. Μητσοτάκης, ούτε ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στα σενάρια περί κυβερνητικών συνεργασιών, είτε με τη ΝΔ, είτε με το ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα αναφερόμενος στις προτάσεις-απαντήσεις στην ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση έκανε εκ νέου σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας υπονοούμενα για μια ιδιότυπη συμφωνία σχετικά με το πλαφόν την τιμή της ενέργειας. «Με ένα μαγικό τρόπο συμφώνησαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας από το βήμα του Συνεδρίου για πλαφόν στην χονδρική. Γιατί όχι στην λιανική τιμή, όπως προτείνουμε εμείς; Γιατί πετάτε την μπάλα στις Βρυξέλλες, ενώ ξέρετε εν τω μεταξύ ότι δεν θα υλοποιηθεί αυτή η πρότασή σας λόγω της άρνησης κυρίως της Ολλανδίας και του χρηματιστηρίου; Και γιατί, αφού γνωρίζετε ότι το πλαφόν στη λιανική είναι στην εργαλειοθήκη της Κομισιόν για το θέμα;».


Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *