Χρήστος Γιαννούλης: “Τα παιδιά φωνάζουν μην παίζετε με το μέλλον μας και εσείς απαντάτε με την αστυνομία”

 

Αντίδραση του αναπληρωτή κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Χρήστου Γιαννούλη προς τον Μάκη Βορίδη για την άνανδρη επίθεση των ματ με χημικά σε χιλιάδες φοιτητές που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να φωνάξουν “Φτάνει πια ο ξεπεσμός του Συντάγματος και της Δημοκρατίας, μην τσεκουρώνετε τα δικαιώματά μας.


Ο κύριος Βορίδης χαμογελώντας ειρωνικά άκουγε τον Χρήστο Γιαννούλη να του λέει, ότι είναι ύβρις, χυδαιότητα και παχυδερμισμός της κυβέρνησης αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή έξω στους δρόμους της Αθήνας.

“Τα παιδιά φωνάζουν μην παίζετε με το μέλλον μας και εσείς απαντάτε με την αστυνομία. Δεν έχετε κανένα άλλο δημοκρατικό όπλο”, πρόσθεσε ο κ. Γιαννούλης.

“Είστε η κυβέρνηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής, των τσεκουροφόρων που δεν μπορείτε να αποκαλείτε την Αριστερά υπεύθυνη για τη βία. Είπατε χονδροειδέστατα ψέμματα και η μόνη σας εναλλακτική είναι να φύγετε! Εκεί είναι η πόρτα!” Πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

“Μπορεί να θεωρούσατε ότι το τσεκούρι είναι για να κόβουμε ξύλα και όχι το νήμα της δημοκρατίας. Δεν γίνεται να συζητάμε με όρους Βορίδη και Γεωργιάδη. Σοβαρευτείτε επιτέλους, προστατέψτε την παράταξή σας από τα τσεκούρια του κ. Βορίδη”, είπε στο τέλος ο Χρήστος Γιαννούλης.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *