Απαντά με αγωγές στην «ανθρωποφαγία» ο Γεωργιάδης μετά την αντίδραση για την… μισή γραμμή!

Την έντονη αντίδρασή του για τον τρόπο με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να αφήνει αιχμές για την εμπλοκή του στο ποινικό σκέλος της Novartis παρά το απαλλακτικό βούλευμα της δικαιοσύνης εξέφρασε από τη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης, διαμηνύοντας ανοιχτά πως για να προστατεύσει τον εαυτό του θα προχωρήσει σε αγωγές


«Ως που θα φτάσει η ανθρωποφαγία σας εναντίον μου;», αναρωτήθηκε απευθυνόμενος στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον κ. Δρίτσα προσωπικά- ο οποίος νωρίτερα είχε αφήσει αιχμές για την απουσία σελίδας από την πράξη αρχειοθέτησης- και εξήγησε:

«Aυτό είναι εχθροπάθεια, μίσος και εξόντωση! Κατέθεσα στην πράξη αρχειοθέτησης! υπήρχε κάποιος νόμιμος τρόπος να τη πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ; όχι! Καταθέτοντάς το μεταξύ της προτελευταίας και τελευταίας σελίδας υπάρχει μια μικρή γραμμή λόγω του σκαναρίσματος! Δεν λείπε καμία σελίδα, έλλειπε μισή γραμμή και προκάλεσε επίσημη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε πως η παράγραφος που έλλειπε αφορούσε στην εξής φράση: «οι υπάρχουσες ενδείξεις δεν είναι επαρκείς για την κίνηση ποινικής δίωξης σε βάρος του πρώην υπουργού Σπ. Α. Γεωργιάδη».

Νωρίτερα, ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναρτήσει τη σελίδα που δήθεν έλειπε, στο Twitter:


Οι δύο σελίδες που προκάλεσαν τον θόρυβο


Και η τρίτη που δείχνει τι έλειπε

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *