Αντίστροφη μέτρηση για το Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ – Αναδείχθηκαν οι Σύνεδροι

Η Ελεγκτική Επιτροπή του 13ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, που θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης συνέδρων και την ανακήρυξη όσων συγκέντρωσαν τον απαραίτητο αριθμό των 30 μοναδικών υπογραφών, σύμφωνα με τους κείμενους κανονισμούς.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Νεολαίας της ΝΔ, συνολικά στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ είναι πλέον εγγεγραμμένα 82.757 μέλη. Αναδείχθηκαν 2.093 σύνεδροι, αριθμοί αυξημένοι από τους αντίστοιχους του Συνεδρίου του 2019, ενώ θα επικυρωθούν και 300 σύνεδροι προερχόμενοι από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ κατά την πρώτη ημέρα του Συνεδρίου.

Σημειώνεται, επίσης, πως ενώ 9.646 μέλη ξεπέρασαν το ηλικιακό όριο, μέσα σε 1,5 μήνα εγγράφηκαν στο Εθνικό Μητρώο Μελών της ΟΝΝΕΔ 21.913 νέα μέλη. Επίσης, σχεδόν το 50% των εκλεγμένων συνέδρων συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Ταυτόχρονα, κατεγράφη μεγάλη αύξηση της συμμετοχής γυναικών αλλά και ατόμων ηλικίας μέχρι 25 ετών.

Στο 13ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ θα συμμετάσχουν με περίπτερα η Φλόγα, Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, το Καταφύγιο Ζώων Βύρωνα με φόρμες εγγραφής εθελοντών, υιοθεσίας και ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ την Κυριακή, 5 Ιουνίου, από τις 10:30 έως τις 11:00, θα πραγματοποιηθεί επίδειξη από την Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ).

MYCONIAN COLLECTION

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *