Αντιπαράθεση Πλεύρη-Ξανθού στη Βουλή! «Διακινείτε fake news! Μην πέφτετε στο επίπεδο Πολάκη!»

Για «διακίνηση fake news»  κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θάνος Πλεύρης στη Βουλή χαρακτηρίζοντας ψεύδη τα περί άρσης της μονιμότητας των γιατρών «επειδή στοχεύει να δημιουργήσει εντυπώσεις στο βωμό των εκλογών της ΕΙΝΑΠ».


«Από χθες διακινείται από τον κ. Ξανθό ότι καταργείται η μονιμότητα στο ΕΣΥ μια μέρα πριν από τις εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «καμία μονιμότητα δεν καταργείται! Έπρεπε να πάρω το λόγο και να κάνω αυτή τη παρέμβαση διότι έρχονται γιατροί ενόψει και των εκλογών και λένε ότι καταργείται βασιζόμενοι στο fake news του κ. Ξανθού. Κύριε Ξανθέ να είστε πιο επιμελείς, μη πέφτετε στο επίπεδο του κ. Πολάκη».

Απαντώντας ο κ Ξανθος είπε «Η θρασύτητα του κ. υπουργού είναι γνωστή και παροιμιώδης και επιβεβαιώνεται και σήμερα. Μας λέτε ότι υπάρχουν fake news. Άφησε τα δικολαβίστικα. Εδώ έχουμε μια διάταξη που λέει ρητά ότι οι γιατροί που προσλαμβάνονται για πρώτη φορά σε θέση επιμελητή διορίζονται με πενταετή θητεία», απάντησε ο κ. Ξανθός για να επανέλθει ο κ. Πλεύρης: « η μόνη προσθήκη που έγινε ήταν η προϋπηρεσία. Θεωρώ ότι το θέμα έχει λήξει».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *