Ανοικτή πολιτική παρέμβαση Θεοδόση Ζερβουδάκη για υπερψήφιση της Ν.Δ. και του αδελφού του Άδωνι Γεωργιάδη

Με μια δημόσια παρέμβασή του ιδιαίτερα πολιτικής αλλά και υψίστης συναισθηματικής σημασίας ο γνωστός επιχειρηματίας Θεοδόσης Ζερβουδάκης, καλεί ανοικτά τους πολίτες να υπερψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και όσοι εξ εκείνων ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Βόρειο Τομέα της Β Αθήνας να δώσουν αβίαστα τον σταυρό προτίμησης τους στον αδελφό του, Άδωνι Γεωργιάδη.


Αναλυτικά, η ανάρτησηποταμός του κ. Ζερβουδάκη, που ανέβηκε σε όλους τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει ως εξής:

Φίλοι μου για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε στις 21/5 πώς ο καταστροφέας της χώρας Τσίπρας δεν θα κάνει κυβέρνηση ηττημένων πρέπει το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας να είναι τόσο μεγάλο που τα νούμερα να μην τους βγαίνουν…. μην πιστεύεται τους ΨΕΥΤΕΣ όταν σας λένε δεν θα κάνουν κυβέρνηση ηττημένων είναι παθολογικά ψεύτες……. αλήθεια δεν μπορούν να πουν στον ελληνικό λαό ούτε εκ παραδρομής….

Επίσης μην ακούω να λέτε ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι δημοφιλής και θα βγεί πρώτος και άρα δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης..ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΛΟΚ…..Ο Άδωνις όπως ΟΛΟΙ οι υποψήφιοι θέλουν στις 21/5 ΠΡΟΣΟΧΉ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΊΑ στις 21 Μαϊου σταυρό προτίμησης στο Βόρειο τομέα της Β Αθηνών…..αν πάμε σε 2ες εκλογές δεν θα έχει σταυρό προτίμησης θα πάμε με λίστα οπότε σας καλώ ΟΛΟΥΣ όσοι με παρακολουθείτε,όλοι όσοι με πιστεύεται και όλοι όσοι με αγαπάτε… στις 21 Μαϊου ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Και στον Βόρειο τομέα βάζουμε τον Πρώτο σταυρό προτίμησης στον Άδωνις Σπυρίδων Γεωργιάδης…Δεν πρέπει να ρισκάρουμε να χάσουμε όσα η χώρα μας κέρδισε αυτά τα 4 χρόνια……ο Σύριζα είχε φορολογήσει ακόμα και τον αέρα που αναπνέουμε….είχε μειώσει μισθούς συντάξεις,είχε κλείσει τις τράπεζες έλεγε πως η θάλασσα δεν έχει σύνορα…δεν θέλει το φράχτη στον Έβρο…… Εξαπάτησε έναν ολόκληρο λαό έκανε με το τραγικό του δημοψήφισμα το όχι ναι…. αγνοώντας έναν ολόκληρο λαό .Η Νέα δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη εφάρμοσε με συνέπεια και υπευθυνότητα όσα είχε δεσμευθεί απέναντι σε όλους μας… έφερε πραγματική ανάπτυξη….. μείωσε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές…


Έφερε απίστευτες επενδύσεις στην Ελλάδα μας και συνεχίζει να φέρνει καθημερινά… αύξησε 20% το βασικό μισθό αύξησε συντάξεις για πρώτη φορά την τελευταία 15 χρόνια…ΝΔ θα πει συνέπεια,θα πει συμφωνία αλήθειας….τώρα ξέρετε όλοι τι πρέπει να κάνετε στις 21 Μαϊου ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *