«Ανεβάζει στροφές» με περιοδείες ο Ανδρουλάκης

Μετά την πρώτη, υπό την ηγεσία του, συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την περασμένη Κυριακή, ο Νίκος Ανδρουλάκης επιδιώκει ένα συντονισμένο άνοιγμα στην κοινωνία, καλώντας βουλευτές και στελέχη να βγουν από τα γραφεία τους.


Έτσι, ξεκινά κύκλο περιοδειών, σε όλες τις περιοχές της χώρας με «όχημα» την αυτοοργάνωση του κόμματος- μια διαδικασία που φιλοδοξεί ότι θα κινητοποιήσει περισσότερες δυνάμεις στην κατεύθυνση ανατροπής του πολιτικού συσχετισμού.

Ο Νικος Ανδρουλάκης ανοίγει σήμερα τον κύκλο των περιοδειών από την Βέροια, όπου το απόγευμα θα μιλήσει σε εκδήλωση στον Πολυχώρο «Ελιά», ενώ νωρίτερα θα έχει συνάντηση με αγρότες της Ημαθίας στην Κουλούρα.

Μαζί του στη Βέροια θα βρίσκεται και ο επικεφαλής της Επιτροπής αυτοοργάνωσης, Απόστολος Πάνας, ενώ περιοδείες και ομιλίες σε άλλες περιοχές (όπως στη Δράμα, στην Καρδίτσα, στην Κομοτηνή και αλλού) θα κάνουν οι στενοί του συνεργάτες, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης, ο Παύλος Χρηστίδης, η Νάντια Γιαννακοπούλου και άλλοι βουλευτές και στελέχη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *