«Αν παρακολουθούσαν το κινητό Μητσοτάκη ή Τσίπρα τι θα είχε γίνει σήμερα στην Ελλάδα;» ρωτά ο Ανδρουλάκης

«Σοκάρομαι γιατί είμαι ο πρώτος πανευρωπαϊκά ευρωβουλευτής που έχει εντοπιστεί να επιχειρείται να παγιδευτεί από τέτοια βαριά λογισμικά. Γι΄ αυτό και, ενώ κάποιοι στην Ελλάδα θέλουν να το χαμηλώσουν, οι New York Times είχαν εκτενές άρθρο όπως και άλλα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα. Αν αυτή την καταγγελία την είχε κάνει ο κ. Μητσοτάκης ή ένας πρώην Πρωθυπουργός, τι θα είχε γίνει σήμερα;» ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό του Ηρακλείου, CRETA TV.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ σοβαρά και πως αυτό δεν αφορά τον ίδιο, αλλά αφορά τη Δημοκρατία στη χώρα.
«Οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται. Τα κόμματα κάποτε είναι ισχυρά και άλλοτε ανίσχυρα. Αυτό που μένει είναι η ποιότητα της Δημοκρατίας, η Διαφάνεια, η δυνατότητα κάθε πολίτη να ζει σε ένα περιβάλλον δικαιοσύνης», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.
Για την συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως περιμένει από την ελληνική Δικαιοσύνη και από τις αρμόδιες υπηρεσίες, να εντοπίσουν ποιος είναι αυτός που υπονομεύει τη διαφάνεια και την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος.
Δείτε όσα είπε


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *