Άμεση παρέμβαση Άδωνι Γεωργιάδη για το απίστευτο περιστατικό με τον τραυματισμό ανασφάλιστου εργαζόμενου στην Κρήτη: «Καμία ανοχή»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και το ΣΕΠΕ έκαναν άμεση παρέμβαση και μάλιστα από χθες μετά την δημοσιοποίηση του απίστευτου επεισοδίου με ανασφάλιστο εργαζόμενο στην Κρήτη και μάλιστα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει καμία ενοχή και ότι η τήρηση του νόμου ως προς τις συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων είναι το Άλφα και το Ωμέγα για την κυβέρνηση και το υπουργείο.


Το απίστευτο περαστικό έγινε στην Κρήτη. Νεαρός μάγειρας, που εργαζόταν σε κουζίνα ξενοδοχείου κατήγγειλε ότι υπέστη εγκαύματα από καυτό λάδι και οι υπεύθυνοι τον έβαλαν σε χώρο όπου αποθηκεύουν ωμά κρέατα επειδή ήταν ανασφάλιστος!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανάρτηση για το όλο θέμα στην οποία ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος.

«Το ΣΕΠΕ έχει ήδη παρέμβει από χθες και πόρισμα συντάσσεται και εκδίδεται εντός ολίγου! Η τήρηση του νόμου ως προς τις συνθήκες διαβίωσης των εργαζομένων είναι το Άλφα και το Ωμέγα για μας! Καμία ανοχή δεν θα υπάρξει στις παραβιάσεις», ανέφερε στο ποστ που έκανε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *