Άμεση κινητοποίηση Άδωνι Γεωργιάδη για τα δημοσιεύματα για ξυλοδαρμό εργαζομένου: «Δεν έχει γίνει καταγγελία – Να γίνει για να υπάρξει άμεσος έλεγχος»

 

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, που και ως πολιτικός, αλλά και ως υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης πλέον, έχει δείξει τις ευαισθησίες σε θέματα καταγγελιών εργαζομένων κινητοποιήθηκε μετά τα δημοσιεύματα ότι εργαζόμενος ξυλοκοπήθηκε στην Πάργα και μάλιστα με τσουγκράνα, επειδή πήγε να ζητήσει τα δεδουλευμένα του.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης ασχολήθηκε με το όλο θέμα κατευθείαν μόλις βγήκε στη δημοσιότητα και ξεκαθάρισε μέσα από ανάρτησή του στο Twitter ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Επιθεώρησης Εργασίας τον ενημέρωσε ότι σε καμία υπηρεσία της δεν έχει γίνει σχετική καταγγελία.

Ο υπουργός προέτρεψε επίσης να γίνει καταγγελία ούτως ώστε να υπάρξει αμέσως ο προβλεπόμενος έλεγχος.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στο ποστ που έκανε:

«Για την είδηση που κυκλοφορεί για τον ξυλοδαρμό εργαζομένου στην Πάργα κλπ από την Ανεξάρτητη Αρχή της Επιθεωρήσεως Εργασίας έμαθα ότι: «Σε καμμία υπηρεσία μας στην ευρύτερη περιοχή δεν έχει γίνει καταγγελία». Παρακαλώ πολύ εάν μπορεί κάποιος ας κάνει την καταγγελία με τον ενδεδειγμένο τρόπο για να υπάρχει ο προβλεπόμενος έλεγχος αμέσως».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *