Άκης Σκέρτσος : Ο κ. Τσίπρας είναι αμετανόητος για το δράμα του 2015 – Από αρχές Απριλίου ζήτησε συνεργασία με τον κ. Βαρουφάκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος απαντώντας κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων σε ερώτηση σχετική με τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης αβαντάρει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε πως «αυτά είναι προβλήματα της αριστερής πολυκατοικίας που δεν θέλω να σχολιάσω».


 «Ο κ. Τσίπρας από τις αρχές Απριλίου ζήτησε συνεργασία με τον κ. Βαρουφάκη, αμετανόητος για το δράμα του 2015. Είναι σαν να μην έχει μάθει τίποτα. Το να χρεώνει στη ΝΔ τον Βαρουφάκη είναι τουλάχιστον αστείο αλλά βασικά είναι επικίνδυνο» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για τη δημοσιοποίηση των αστάθμητων στοιχείων των δημοσκοπήσεων όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως η αξιωματική αντιπολίτευση καλά θα κάνει να κοιτάξει τα του οίκου της γιατί το 2019 ήταν εκείνη που έπεσε έξω καθώς οι δημοσκοπήσεις επιβεβαιώθηκαν στην κάλπη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε επίσης ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντιγράφει τον πρωθυπουργό, έχει υιοθετήσει συνθήματα και μηνύματα που ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί εδώ και μήνες και κάνει παρόμοιες εμφανίσεις στο Τικ Τοκ. «Κάνει αυτό που λέγεται mirroring και βρίσκεται σε αμηχανία», πρόσθεσε.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *