«Αφήνουμε τους Έλληνες έρμαια των κερδοσκόπων» καταγγέλλει η Ελληνική Λύση – Οι προτάσεις του κόμματος

«Οι εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας οξύνουν τις ολέθριες συνέπειες της ενεργειακής κρίσης που ήδη πλήττει τα Ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Η ΝΔ πρέπει άμεσα να διορθώσει τα εγκληματικά λάθη που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια, χωρίς χρονοτριβή» τονίζει σε ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση.

«Η ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός πρέπει να υλοποιήσει άμεσα τις προτάσεις που η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει εδώ και αρκετούς μήνες» σημειώνει η ανακοίνωση  και τις παραθέτει:

«Η ολοκλήρωση του East Med, του μοναδικού ασφαλούς αγωγού για την ενεργειακή προμήθεια προς την  Ελλάδα και την Ευρώπη είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Ζωτικής σημασίας είναι η έναρξη εξορύξεων του Ελληνικού ορυκτού πλούτου και η άμεση υπαναχώρηση από τις «παρανοϊκές» τοποθετήσεις ανώτατων κυβερνητικών αξιωματούχων περί «μη εξόρυξης».

Η πλήρης επαναλειτουργία των λιγνιτικών εργοστασίων είναι αυτονόητη, προκειμένου η Ελλάδα να επανακτήσει την ενεργειακή της αυτάρκεια και αυτονομία.

Άμεση πρέπει να είναι και η επιβολή πλαφόν στην τιμή πώλησης των καυσίμων, προκειμένου οι Έλληνες καταναλωτές να προστατευτούν από τα κρούσματα αισχροκέρδειας που πληθαίνουν».

«Είναι ανεπίτρεπτο οι Έλληνες να αφήνονται έρμαια στους κερδοσκόπους. Είναι καιρός η Ν.Δ. να αφήσει την «εξυπηρέτηση» των ολιγαρχών και να υπηρετήσει τους Έλληνες πολίτες» καταλήγει η ανακοίνωση.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *