Αέρα στον Πατούλη για νέα νίκη, δίνει και η πολυδιάσπαση της αντιπολίτευσης

Πέραν του έργου του, ακλόνητο φαβορί συνιστά τον Γιώργο Πατούλη στη μάχη των περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου και η πολυδιάσπαση των δυνάμεων της αντιπολίτευσης.


Συγκεκριμένα στο χώρο που καλύπτει από τον ΣΥΡΙΖΑ ως το ΠΑΣΟΚ, αυτή τη στιγμή υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις ενδιαφερόμενοι να ηγηθούν δικού τους συνδυασμού.

Δύο βρίσκονται κοντά στην Κουμουνδούρου και ισάριθμοι στη Χαριλάου Τρικούπη.

Με δεδομένο ότι η Ρένα Δούρου δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια, πλώρη για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει ο εν ενεργεία δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, ο οποίος, όμως, θέλει να είναι κοινός υποψήφιος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ΠΑΣΟΚ. Αλλά, από το χώρο του τελευταίου, αλωνίζει εδώ και μήνες την Αττική, παρευρισκόμενος ακόμα και σε συνεστιάσεις μικρών τοπικών συλλόγων, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Κι οι δύο, όμως, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού ο πρώην περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός θα είναι οπωσδήποτε και πάλι υποψήφιος, ενώ στην κοπή της πίτας της παράταξης του, πρόσφατα, έδωσε το παρών και ο εξάδελφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Γιώργος Τσίπρας.


Κι ο κ. Σγουρός όταν λέει κάτι το εννοεί. Από το κόμμα του αντιδρούσαν στην υποψηφιότητα του και το 2010 και το 2014 και το 2019. Εκείνος, ποτέ δεν έκανε πίσω και τελικά έπαιρνε την υποστήριξη της Χαρ. Τρικούπη και την πρώτη φορά κέρδισε κιόλας!


Επίσης, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ακούγεται και το όνομα του ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *