Άδωνις Γεωργιάδης: Το ξεχωριστό μήνυμα από το Ισραήλ για την συμπλήρωση έξι μηνών από τη επίθεση της Χαμάς και τους ομήρους: Κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να εύχεται την άμεση απελευθέρωσή τους

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που βρίσκεται στο Ισραήλ για την υπογραφή μνημονίου με τους Ισραηλινούς στον τομέα της υγείας, έστειλε το δικό του μήνυμα για την συμπλήρωση έξι μηνών από την αιματοβαμμένη επίθεση της Χαμάς και τους ομήρους, που κρατάνε ακόμα οι τρομοκράτες.


Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε για «βαρβαρική επίθεση» και τόνισε ότι κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να εύχεται για την άμεση απελευθέρωση των ομήρων που κρατάει ακόμα η Χαμάς

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

07 Οκτωβρίου 2023/07 Απριλίου 2024 σήμερα είναι η επέτειος των 6 μηνών από την βαρβαρική τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ. Επίθεση η οποία προκάλεσε την εισβολή του Ισραήλ στην Γάζα και που κρατά ακόμη μέχρι σήμερα 134 αθώους πολίτες ομήρους της Χαμάς.

Σήμερα ξεκινά το επίσημό μου ταξίδι στο Ισραήλ, με σκοπό την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, αλλά ήθελα να δείτε τις φωτογραφίες των ομήρων όπως βρίσκονται στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν.


Κάθε πολιτισμένος άνθρωπος πρέπει να εύχεται την άμεση απελευθέρωσή τους


 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *