Άδωνις Γεωργιάδης: Το καυστικό σχόλιο κατά του Χάρη Δούκα μετά την απαράδεκτη ατάκα του Δημάρχου Αθηναίων περί «γκλομπ μπάτσου»: «Η Αθήνα γυρίζει σε εποχές Παρακμής – Προς Γνώσιν για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με τον δικό του καυστικό και εύστοχο τρόπο τις απαράδεκτες δηλώσεις του Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα περί γκλομπ μπάτσου» στην πρόσφατη επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αθηναίων.


Ο υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στα social media θυμήθηκε τα όσα έλεγαν για τον Κώστα Μπακογιάννη  πριν τις εκλογές στον Δήμο, αγνοώντας τις προειδοποιήσεις του Άδωνι Γεωργιάδη και τόνισε ότι η Αθήνα γύρισε σε εποχές παρακμής.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στην ανάρτησή του:

Πριν τις Δημοτικές Εκλογές στον Δήμο Αθηναίων πολλοί και δικοί μου δυστυχώς υποστηρικτές, έλεγαν διάφορα κατά του @KBakoyannis δεν τους άρεσε το ένα δεν τους άρεσε το άλλο. Τους προειδοποιούσα συνεχώς ότι η Ψήφος δεν είναι αστείο πράγμα και ότι ο Κώστας ήταν ένας καλός Δήμαρχος και έπρεπε να επανεκλεγεί. Τελικά πολλοί δεν πήγαν να ψηφίσουν την δεύτερη Κυριακή είτε επειδή βαρέθηκαν, είτε επειδή ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα όπως έλεγαν στον Κυριάκο και κάποιοι ψήφισαν απευθείας τον @h_doukas ως έναν «σοβαρό» «μετριοπαθή» νέο πολιτικό που «του άξιζε μία ευκαιρία».

Το φοβερό είναι ότι αυτοί που το έκαναν ήταν κυρίως Δεξιοί και Κεντροδεξιοί ψηφοφόροι που τους ενοχλούσε είτε ο μεγάλος περίπατος είτε οι οικογενειακές σχέσεις του Κώστα κλπ αγνοώντας την πραγματική μεγάλη πρόοδο που η Αθήνα είχε την περασμένη τετραετία.


Το αποτέλεσμα γνωστό ο @h_doukas υπερψηφίστηκε από μία ανίερη Συμμαχία της Άκρας Αριστεράς, του Πασόκ και υποστηρικτών του Ηλία Κασιαδιάρη που ήθελαν να ηττηθεί ο Μπακογιάννης και η Νέα Δημοκρατία. Τώρα ο ένας μετά τον άλλον, με παίρνουν και «κλαίνε» για την Αθήνα και το πώς έμπλεξε με τον Δήμαρχο που εξελέγη για τα επόμενα 5 χρόνια….ο Δήμος Αθηναίων παραδόθηκε στην Άκρα Αριστερά και εύχομαι να μην καταστραφούν όλα όσα κτιστήκαν τόσα χρόνια, όπως το Μετρό στα Εξάρχεια ή η Διπλή Ανάπλαση με το Γήπεδο του ΠΑΟ, όπως ήδη σταμάτησαν τα έργα στον λόφο του Στρέφη. Η ουσία παραμένει στις Κάλπες δεν στέλνουμε μηνύματα, δεν κάνουμε την πλάκα μας και κυρίως δεν λείπουμε, διότι κάποιοι άλλοι θα είναι εκεί και θα αποφασίσουν για μας…ΥΓ.


Ο κ. Δήμαρχος έβγαλε μία οργισμένη ανακοίνωση, που λέει ότι δεν χρησιμοποίησε ο ίδιος αυτή την απαράδεκτη φράση αλλά επανέλαβε κάτι που είπε ένας πολίτης και ότι το βίντεο είναι μονταρισμένο. Αλλά ακόμη και αν είναι έτσι, επιτρέπεται ένας Δήμαρχος, να επαναλαμβάνει έναν τέτοιο απαράδεκτο για τους Αστυνομικούς μας χαρακτηρισμό; Αντί να τους πει, φύγετε από εδώ, και, δεν ανέχομαι να μιλάτε έτσι μέσα στο Δημαρχείο, προσπαθεί να κάνει πλάκα με αυτό το τόσο ευαίσθητο για τους Αστυνομικούς μας θέμα;

Δεν χωρούν ψευδαισθήσεις η Αθήνα γυρίζει σε εποχές Παρακμής, στο έλεος της Άκρας Αριστεράς, με την συνδρομή φυσικά του Πράσινου Σύριζα δηλ του τωρινού Πασόκ. Προς Γνώσιν για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και τις επιλογές μας εκεί…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *