Άδωνις Γεωργιάδης στο SkyNews: Κακή απόφαση του Ρίσι Σούνακ να μην συναντήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο SkyNews στον απόηχο της προσβλητικής για την Ελλάδα απόφασης του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να ακυρώσει την προγραμματισμένη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέντευξή του επισήμανε πως ο πρωθυπουργός Σούνακ έκανε ένα μεγάλο λάθος χθες κι ότι πρέπει να βρει τρόπο να ξεπεραστεί αυτό το λάθος. «Δεν ήταν μια φιλική συμπεριφορά, οι σχέσεις μας έρχονται από πολύ παλιά και θα πάνε πολύ μακριά στο μέλλον, μοιραζόμαστε κοινές αξίες, πολεμήσαμε μαζί στους δυο παγκόσμιους πολέμους. Ήμασταν πάντα μαζί κι αυτή δεν είναι σωστή συμπεριφορά από τον πρωθυπουργό σας προς τον πρωθυπουργό μας» πρόσθεσε ο κ, Γεωργιάδης.

«Όταν ακυρώνεις μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό περιφρονείς τον κόσμό που εκπροσωπεί ο πρωθυπουργός και σε αυτό το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί όλο τον ελληνικό λαό» ανέφερε και σημέιωσε «πιστεύω πως ήταν μια κακή επιλογή, μια κακή μέρα αλλά αξίζει να βρούμε μια λογική διέξοδο σε αυτό το θέμα».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *