Άδωνις Γεωργιάδης: Η συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και η ευχή για το νέο έτος

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μια θερμή συνάντηση και συνομιλία με τον Αρχιεπίσκο Αθηνών, Ιερώνυμο σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο Υπουργός Ανάπτυξης έδωσε το παρών μαζί με πολιτικούς όλους των κομμάτων στην κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.


Στο περιθώριο της κοπής, ο Άδωνις Γεωριάδης είχε συνάντηση και συνομιλία με τον Αρχιεπίσκοπο και μίλησε για όλο αυτό σε ανάρτηση που έκανε στο Twitter, όπου δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του για το νέο έτος.

Αναλυτικά ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ανέφερε στο ποστ που έκανε στο Twitter.

«Σήμερα βρέθηκα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών όπου ενώπιον πλήθους κόσμου ο Μακαριώτατος ευλόγησε την πίτα για το νέο έτος και μας έδωσε τις Ευχές του. Ας έχουμε ένα καλύτερο 2023 με Ειρήνη και Υγεία!»

Το παρών έδωσε πλήθος υπουργών, πολιτικών και στελεχών της αυτοδιοίκησης, ανάμεσά τους ήταν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης, Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης και ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης κ.α.


«Να αγωνιστούμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί χωρίς εξαιρέσεις» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδο,  Ιερώνυμος μετά την κοπή της βασιλόπιτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Όσο για το φλουρί έπεσε στην κέρδισε η Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *