Άδωνις Γεωργιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για την ξεχωριστή συνάντηση με ηλικιωμένο ζευγάρι που δώρισε ένα ασθενοφόρο στη μνήμη του γιου τους

Κατά την διάρκεια της προχθεσινής (20.3.2024) του περιοδείας στην Πάτρα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε μια ξεχωριστή και συγκινητική συνάντηση με ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που δώρισε ένα καινούργιο ασθενοφόρο στην 6η ΥΠΕ στην μνήμη του γιου τους που έχασε την μεγάλη μάχη με την επάρατη νόσο.


Ο υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Ανδρέα και την Σοφία Μουτούση, συνομίλησε μαζί τους και τους ευχαρίστησε για την σπουδαία δωρεά τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αποτύπωσε την ξεχωριστή αυτή συνάντηση σε ανάρτησή του στις σελίδες του στα social media:

Ο υπουργός υγείας ανέφερε στο συγκινητικό ποστ του:

«Στην περιοδεία μου στην Πάτρα προχθές είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ και ένα ζευγάρι που είναι παράδειγμα προς μίμηση τον κ. Ανδρέα και την κα Σοφία Μουτούση. Στη μνήμη του γιού τους Γιάννη που έφυγε προ ετών από ανίατη ασθένεια αποφάσισαν και δώρισαν ένα καινούργιο ασθενοφόρο στην 6η ΥΠΕ. Ήδη το ασθενοφόρο μπήκε στην υπηρεσία και σώζει ζωές.


Κατόρθωσαν να μετατρέψουν τον αβάσταχτο πόνο τους σε δώρο για τους συμπολίτες τους. Τους Τιμώ γί´ αυτό και τους ευχαριστώ!».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *