Άδωνις Γεωργιάδης: Η ανάρτηση για την επίσκεψή του στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: «Είμαστε από την ίδια πλευρά όλοι και θέλουμε το καλό του τόπου μας»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά σε ανάρτησή του στο Twitter στην επίσκεψή του στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.


Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης τόνισε ότι ήταν ο πρώτος υπουργός που τους επισκέφθηκε και επισήμανε ότι θα έχει «ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και με τα Εργατικά Κέντρα αλλά και με κάθε άλλη Συλλογική εκπροσώπηση του κόσμου της Εργασίας».

Μέσα σε όλα ξεκαθάρισε ότι «είμαστε από την ίδια πλευρά όλοι και θελουμε το καλό του τόπου μας. Δεν θα συμφωνούμε πάντα αλλά θα συνομιλούμε ελεύθερα και διαρκώς».

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε:

«Θεώρησα υποχρέωση μου χθες, ως Υπουργός Εργασίας, κατά την επίσκεψη μου στο Ηράκλειο Κρήτης να επισκεφθώ και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου. Τους έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση και πληροφορήθηκα ότι ήμουν ο πρωτος Υπουργός που τους επισκέφθηκε.


Θα έχω ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και με τα Εργατικά Κέντρα αλλά και με κάθε άλλη Συλλογική εκπροσώπηση του κόσμου της Εργασίας. Είμαστε από την ίδια πλευρά όλοι και θελουμε το καλό του τόπου μας.


Δεν θα συμφωνούμε πάντα αλλά θα συνομιλούμε ελεύθερα και διαρκώς. Χθες πάντως καταλήξαμε και σε συγκεκριμένες κοινές δράσεις με την ΔΥΠΑ».

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *