Άδωνις Γεωργιάδης για τα θαυματουργά τάμπλετς των ελέγχων της Επιθεώρησης Εργασίας: «Οι έλεγχοι μέσω αυτών έχουν διαφάνεια, ταχύτητα και ακρίβεια»

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στα θαυματουργά τάμπλετς με τα οποία γίνονται οι έλεγχοι της Επιθεώρησης Εργασίας και τόνισε ότι: «Οι έλεγχοι μέσω αυτών έχουν έχουν διαφάνεια, ταχύτητα και ακρίβεια».


Ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι μια από τις πρώτες του αποφάσεις  ως Υπουργός Εργασίας ήταν η αύξηση των ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας.

Επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έδωσε αμέσως εντολή και η Ανεξάρτητη Αρχή απέκτησε ειδικά τάμπλετς και πλέον οι έλεγχοι γίνονται μέσω αυτών και έχουν διαφάνεια, ταχύτητα και ακρίβεια.

Τέλος τόνισε ότι τα ταμπλετς συνδέονται αυτομάτως με την «Εργάνη» και οι ελεγχόμενες επιχειρήσεις λαμβάνουν επιτόπου μέσω email το φύλλο ελέγχου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:


Μία από τις πρώτες μου αποφάσεις ως Υπουργός Εργασίας ήταν η αύξηση των ελέγχων από την Επιθεώρηση Εργασίας. Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος έδωσα αμέσως εντολή και η Ανεξάρτητη Αρχή απέκτησε ειδικά ψηφιακά εργαλεία (ταμπλετς) και πλέον οι έλεγχοι γίνονται μέσω αυτών και έχουν διαφάνεια, ταχύτητα και ακρίβεια. Τα ταμπλετς συνδέονται αυτομάτως με την «Εργάνη» και οι ελεγχόμενες επιχειρήσεις λαμβάνουν επιτόπου μέσω email το φύλλο ελέγχου.


Σήμερα με τον με τον  Διοικητή της Αρχής της Επιθεώρησης Εργασίας και τον υφυπουργό @vspanakis πήγαμε μαζί και παρακολουθήσαμε έναν έλεγχο με την χρήση αυτών των ψηφιακών εργαλείων. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη μας την επίσκεψη και το πως γίνεται πλέον ο έλεγχος από την σελίδα μου στο Facebook όπου και την μεταδώσαμε ζωντανά https://fb.watch/magMmFGT4e/

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *