Άδωνις Γεωργιάδης για Αντώνη Σαμαρά: «Η σημερινή μας διαφωνία δεν αλλάζει σε τίποτε την εκτίμηση μου για τον ιστορικό του ρόλο και την φιλία μου»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στην αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά για την τροπολογία Καιρίδη σχετικά με την άδεια παραμονής μεταναστών και την στάση του πρώην πρωθυπουργού να καταψηφίσει την τροπολογία αυτή σήμερα στη Βουλή.


Ο υπουργός Εργασίας ανέβασε στις σελίδες του στα social media, ένα βίντεο με ομιλία του στη Βουλή για τον Αντώνη Σαμαρά, στην οποία εξήρε τον ρόλο του ως πρωθυπουργό στη δύσκολη περίοδο, που η Ελλάδα ήταν στο χείλος του γκρεμού και βρισκόταν αντιμέτωπη με την χρεοκοπία.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπενθύμισε τον ρόλο που έπαιξε η κυβέρνηση Σαμαρά στην σωτηρία της χώρας από το οικονομικό κραχ και τόνισε προς την αντιπολίτευση ότι όλοι πρέπει να κάνουν τον «σταυρό τους» και να λένε ότι πάλι καλά που η χώρα είχε τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι.

Αναλυτικά ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε στη ανάρτησή του: 

Ιδιαίτερα σε αυτή την μέρα θα ήθελα να δείτε τί είπα στην Βουλή για τον Πρωθυπουργό ⁦Αντώνη Σαμαρά
⁩ αυτονοήτως η σημερινή μας διαφωνία δεν αλλάζει σε τίποτε την εκτίμηση μου για τον ιστορικό του ρόλο και την φιλία μου προς αυτόν.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *