Άδ. Γεωργιάδης: Συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων – Τι συζήτησαν

Με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων, Νικολά Σμιτ, συναντήθηκε σήμερα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, στο Europa building, στα γραφεία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕΕ.


«Ήταν μία σημαντική συνάντηση για την ταχεία έναρξη πολλών Προγραμμάτων Κατάρτισης μέσω των Κοινωνικών Εταίρων στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε σχετική ανάρτηση του στα social media.

«Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έφυγα με ρεκόρ απορρόφησης των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, το ίδιο σκοπεύω να επιτύχω και στο Υπουργείο Εργασίας», έγραψε χαρακτηριστικά ο υπουργός και πρόσθεσε:

«Η συνάντηση με τον Επίτροπο και την ομάδα του πήγε εξαιρετικά καλά και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό».

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης, μαζί με τον Επίτροπο ήταν και ο Patrick Paquet Head of Unit EMPL.F.5 και η κ. Santina Bertulessi Deputy Head of Cabinet Schmit.


Ολόκληρη η ανάρτηση του υπουργού Εργασίας:

«Σήμερα στο Europa building στα γραφεία της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην ΕΕ είχα συνάντηση με τον Επίτροπο κ. Nicolas Schmit Commissioner for Jobs and Social Rights. Ήταν μία σημαντική συνάντηση για την ταχεία έναρξη πολλών Προγραμμάτων Κατάρτισης μέσω των Κοινωνικών Εταίρων στο νέο ΕΣΠΑ 2021-2027. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έφυγα με ρεκόρ απορρόφησης των Ευρωπαϊκών κονδυλίων, το ίδιο σκοπεύω να επιτύχω και στο Υπουργείο Εργασίας. Η συνάντηση με τον Επίτροπο και την ομάδα του πήγε εξαιρετικά καλά και τον ευχαριστώ θερμά για αυτό. Μαζί του ήταν και ο Patrick Paquet Head of Unit EMPL.F.5 και η κ. Santina Bertulessi Deputy Head of Cabinet Schmit».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *