Αδ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ 100,3: Σκοπός της τροπολογίας για τους αλλοδαπούς εργάτες γης είναι να κλείσουμε τα παράθυρα στη μαύρη εργασία

“Οι αστυνομικοί κάνουν ένα επικίνδυνο λειτούργημα δεν εισπράττουν από ένα τμήμα της κοινωνίας τον σεβασμό που τους αξίζει στην προσφορά που έχουν” ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο Υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.


Παράλληλα, επέρριψε ευθύνες στον πατέρα του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Ρέντη.

Για τον πατέρα δεν πρέπει να υπάρχει επιείκεια καθώς αποδείχθηκε πως και τα δυο του παιδιά συμμετείχαν στα επεισόδια.

Αναφερόμενος στην τροπολογία για τους αλλοδαπούς εργάτες γης τόνισε πως η κυβέρνηση δεν αιφνιδίασε. Μίλησε για έλλειμμα εργατικών χεριών στη χώρα μας και πως ένα από τα εργαλεία θα είναι και αυτή την τροπολογία

Ξεκαθάρισε πως η τροπολογία αυτή δεν σημαίνει ούτε ελληνοποίηση ούτε νομιμοποίηση.


Αναφερόμενος στην αιχμές του Αντώνη Σαμαρά για την εν λόγω τροπολογία σημείωσε πως αν ο κύριος Σαμαράς είχε παρακολουθήσει τη συζήτηση στη Βουλή για τη συγκεκριμένη τροπολογία δεν θα είχε αντιδράσει.


Διευκρίνισε πως όποιος αλλοδαπός δεν έχει συμπληρώσει τρία έτη στη χώρα μας έως και τις 30 Νοεμβρίου δεν μπορεί να ενταχθεί στην τροπολογία αυτή.

Ο κύριος Γεωργιάδης υπογράμμισε πως σκοπός είναι με αυτή την τροπολογία να κλείσουμε όλα τα παράθυρα στη μαύρη και ανασφάλιστη εργασία τονίζοντας πως η τροπολογία δεν αφορά στο μεταναστευτικό.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *