Άδ. Γεωργιάδης: Στόχος μου να λύνω άμεσα όλα τα προβλήματα των εργαζομένων

Από την πρώτη ημέρα στα βαθιά για τον Άδωνι Γεωργιάδη, καθώς από νωρίς σήμερα ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.


Συγκεκριμένα, σήμερα ο υπουργός Εργασίας παρευρέθηκε συνεδρίαση του ΔΣ των εργαζομένων του υπουργείου και συζήτησε μαζί τους τα εκκρεμή θέματα και τα ζητήματα που προκύπτουν από την ίδρυση του νέου υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

«Σε πνεύμα καλής συνεργασίας όλα θα λυθούν αμέσως», υπογραμμίζει.

«Οι εργαζόμενοι στη Χώρα θέλω να αισθάνονται ασφάλεια ότι τα δικαιώματα τους θα είναι πάντα σεβαστά και η φροντίδα μας για αυτούς συνεχής», συμπληρώνει ο κ. Γεωργιάδης.

«Λίγο πριν φύγω από το γραφείο μου στο Υπουργείο Εργασίας πληροφορήθηκα ότι είχε συνεδρίαση το ΔΣ των Εργαζομένων του Υπουργείου. Αποφάσισα και τους επισκέφθηκα και κάναμε αμέσως την πρώτη μας συζήτηση για τα εκκρεμή τους θέματα και όσα ζητήματα προκύπτουν από την ίδρυση του νέου Υπουργείου. Σε πνεύμα καλής συνεργασίας όλα θα λυθούν αμέσως. Οι εργαζόμενοι στη Χώρα θέλω να αισθάνονται ασφάλεια ότι τα δικαιώματα τους θα είναι πάντα σεβαστά και η φροντίδα μας για αυτούς συνεχής», τόνισε στην ανάρτηση του ο υπουργός.


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *