Άδ. Γεωργιάδης: Στο νομοσχέδιο που βγαίνει σε διαβούλευση αυτή την εβδομάδα προβλέπεται και η διαγραφή προστίμων σε ανεμβολίαστους

Στο νομοσχέδιο που βγαίνει σε διαβούλευση αυτή την βδομάδα είναι μέσα και η διαγραφή προστίμων από όσους δεν είχαν εμβολιαστεί, ανακοίνωσε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξη του στον Real fm και τον Γιάννη Παπαγιάννη.


Σε ερώτηση ακροατή για το αν επιστραφούν τα πρόστιμα σε όσους έχουν ήδη πληρώσει ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι τα χρήματα που έχουν δοθεί στο Δημόσιο δεν επιστρέφονται.

«Όχι μόνο στο Δημόσιο της Ελλάδας, σε κανένα Δημόσιο στον κόσμο δεν συμβαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Αύριο στο ΦΕΚ για δημοσίευση η Κοινή Υπουργική Απόφαση με το υπουργείο Οικονομικών για τα απογευματινά χειρουργεία, εξήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Με πόρους που έχουμε ήδη εξασφαλίσει από το Ταμείο Ανάκαμψης θα πραγματοποιηθούν από 40.000 μέχρι 50.000 απογευματινά χειρουργεία δωρεάν, ανάλογα την βαρύτητα των χειρουργείων», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.


Τέλος, αναφερόμενος στην κόντρα Τσίπρα – Πολάκη ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «λούζεται ότι δημιούργησε».


«Έκανα μια δημόσια ανάρτηση γιατί ήθελα να επισημάνω ένα στοιχείο πολύ σημαντικό. Ουδείς ασφαλέστερος του ευεργετηθέντος», ανέφερε.

«Ο Πολάκης ήταν παντελώς άγνωστος», σημείωσε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή ο Πολάκης δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, στις εκλογές του 2012 ψήφιζε το ΕΠΑΜ. Πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ ως προσωπική επιλογή του Τσίπρα δεν τον ήθελε κανείς άλλος, βγήκε βουλευτής εκ τύχης. Αφού μπήκε στη Βουλή τον έκανε ο Τσίπρας αναπληρωτή υπουργός Υγείας, δηλαδή χωρίς τον Τσίπρα θα ήταν άγνωστος. Είναι δυνατόν να είναι ο πρώτος που βγαίνει ενάντια στον Τσίπρα;».

«Ο Τσίπρας λούζεται ότι δημιούργησε. Ο Πολάκης εκτός από όλα τα άλλα είναι και σφόδρα αχάριστος», σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *