Άδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας διαγράφει τον Πολάκη, αλλά θα δυσκολευτεί να διαγράψει τον «πολακισμό» – Επίσκεψη του υπουργού σε αρτοποιεία

Στην υπόθεση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλου Πολάκη, αναφέρθηκε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την επίσκεψη του σε αρτοποιείο ενόψει της Καθαράς Δευτέρας και το φούρνισμα της λαγάνας.


Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε σε έλεγχο που πραγματοποίησε σε καταστήματα για την τιμή της λαγάνας, ο κ. Γεωργιάδης, ερωτηθείς για τη ρήξη μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Αλέξη Τσίπρα τόνισε ότι ολόκληρη την ευθύνη για την υπόθεση την έχει ο Αλέξης Τσίπρας, διότι, όπως είπε χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «γέννησε αυτό το τέρας».

Επίσης, ο υπουργός είπε ότι, έστω και καθυστερημένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ορθώς διαγράφει τον βουλευτή Χανίων, αλλά «θα κουραστεί να διαγράψει και τον «πολακισμό» στον ΣΥΡΙΖΑ».

«Θα το λουστεί τώρα», πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, «διότι, μόλις ο Πολάκης διαγραφεί, θα στραφεί κατά του Τσίπρα, αναμφίβολα – και μαζί όσοι τον υποστηρίζουν».

«Όταν είδα την επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook, μου ήρθε στο μυαλό το σύνθημα «αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή», ανέφερε ο υπουργός.


Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε επίσης έκπληκτος που ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποσύρει και τον Νίκο Παππά από την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, συνεχίζοντας έτσι να στηρίζει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αυτήν την «ντροπιαστική για τον ίδιο καταδίκη».


«Ελπίζω, έστω και την τελευταία στιγμή, ο Αλέξης Τσίπρας να βγάλει από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Παππά, διότι, δεν μπορεί ένα κόμμα που θέλει να λέγεται «δημοκρατικό», να αδιαφορεί για μιαν απόφαση του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, με 13-0 (σ.σ.: ήταν ομόφωνη), που είναι τόσο μα τόσο ατιμωτική για έναν πολιτικό», κατέληξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Επίσκεψη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε δύο αρτοποιεία για έρευνα αγοράς της Λαγάνας

Σε δύο αρτοποιεία στην Κηφισιά και την Νέα Ερυθραία βρέθηκε σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, συνοδευόμενος από την σύζυγο του, Ευγενία Μανωλίδου, με στόχο να επιθεωρήσει από πρώτο χέρι την τιμή της λαγάνας για φέτος.

Και στα δύο αρτοποιεία εντόπισε «λογικές τιμές για φέτος» και «όχι τα τερατώδη 4,5€ που είχαν ακουστεί», όπως ανέφερε σε αναρτήσεις του στο Twitter.

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε «Καλά κούλουμα και Καλή Σαρακοστή».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 σκέψεις για “Άδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας διαγράφει τον Πολάκη, αλλά θα δυσκολευτεί να διαγράψει τον «πολακισμό» – Επίσκεψη του υπουργού σε αρτοποιεία”