Άδ. Γεωργιάδης: «Ο κυριότερος λόγος που ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γιατί αντιπολιτεύονται μια Ελλάδα που δεν υπάρχει»

Ο Αλέξης Τσίπρας, από τη μια, ψήφισε την απλή αναλογική και από την άλλη, λέει απαξιωμένη μια πολυκομματική Βουλή, είναι αυτό που λένε «με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω», τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών, Άδωνις Γεωργιάδης.


«Μου κάνει εντύπωση πως ο κ. Τσίπρας μπορεί να είναι αυτό που λέει η παροιμία: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω», πρωθυπουργός που ψήφισε την απλή αναλογική», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης του την Κυριακή.

«Όταν πιστεύεις στην απλή αναλογική, πιστεύεις και στην πολυκομματική Βουλή. Άρα ο άνθρωπος που πίστευε τόσο πολύ στην πολυκομματική Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας, τόσο ώστε να ψηφίσει την απλή αναλογική, χθες είπε ότι αν έχουμε μια πολυκομματική Βουλή είναι απαξιωμένη», συνέχισε.

«Πιστεύω ότι ο κυριότερος λόγος που ηττήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ηττηθεί και την άλλη Κυριακή, είναι γιατί αντιπολιτεύονται μια Ελλάδα που δεν υπάρχει», είπε στην συνέχεια.

«Λένε ότι χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις στα όρια του κλεισίματος, το λένε από την πρώτη χρονιά που ήμουν υπουργός Ανάπτυξης», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης και προσθέτει:


«Κάθε μήνα τους έβγαζα τα στοιχεία πως κάθε χρόνο επί κυβερνήσεως του Κυριάκου Μητσοτάκη άνοιγαν υπερδιπλάσιες επιχειρήσεις από αυτές που έκλειναν».


Για τις δανειοδοτήσεις στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

«Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγαλύτερο πρόγραμμα της Αναπτυξιακής Τράπεζας, με το οποίο για πρώτη φορά πάνω από 9 χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν είχαν πάρει ποτέ δάνειο απέκτησαν πρόσβαση και λαμβάνουν δάνεια», ανέφερε ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *