Αδ. Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης μου θύμισε παλαιό επιθεωρητή στα σχολεία (video)

Δριμύτατη κριτική άσκησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη με αφορμή τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της παράταξης. Μάλιστα, τον παρομοίασε με παλαιό επιθεωρητή στα σχολεία που έκανε επιπλήξεις σε δασκάλους και παιδιά.


«Εμένα το ύφος του κ. Κασσελάκη δεν μου πολυάρεσε στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν λίγο παλαιού επιθεωρητή στα σχολεία που βάζει τις φωνές στους δασκάλους και στα παιδιά, αυτό το στιλ “υπάρχει κάποιος που διαφωνεί να το πει τώρα”. Κάτσε ρε μεγάλε, διάλογο κάνουμε, κόμμα είμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Action 24 ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφορικά με τις σχέσεις του Στέφανου Κασσελάκη με τον Παύλο Πολάκη ο Άδωνις Γεωργιάδης σημείωσε: «Έχω προβλέψει από την αρχή ότι θα περάσουν μεγάλη κρίση. Θέλει να γίνει πρωθυπουργός με τον Πολάκη και αυτό δεν γίνεται με κανένα τρόπο».

Με αφορμή την κρίση που υπήρξε στις σχέσεις των δύο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι «δεν ξέρω αν αυτό θα είναι έναυσμα γιατί δεν είναι μια καλή στιγμή για να διαγράψει ο Κασσελάκης τον Πολάκη. Ότι οι σχέσεις τους δεν θα είναι ίδιες, αυτό είναι δεδομένο».

 

 

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *