Άδ. Γεωργιάδης: «Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας»

Τον ορισμό του «Ευαγγελισμός» ως νοσοκομείο αναφοράς για τους προσκεκλημένους του τελικού του Conference League σχολίασε σήμερα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Action 24, εξηγώντας ότι είναι προαπαιτούμενο για την διεξαγωγή μιας διεθνούς οργάνωσης να παρέχεται υγειονομική περίθαλψη στους συμμετέχοντες.


«Όσο αυτονόητο είναι ότι η αστυνομία πρέπει να έχει σχέδιο για εκείνη την ημέρα, ώστε να τηρηθεί η τάξη, άλλο τόσο αυτονόητο από τη σύμβασή μας με την UEFA είναι ότι το υπουργείο Υγείας πρέπει να παρέχει υγειονομική περίθαλψη στους ανθρώπους αυτούς» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Γεωργιάδης.

«Η Ελλάδα ζήτησε να αναλάβει μια διεθνή πανευρωπαϊκή οργάνωση, τον τελικό του Coference League γιατί ως τουριστική χώρα θεωρούμε ότι το να γίνει ο τελικός του Conference Cup στην Ελλάδα, προσθέτει στην αξία του τουριστικού μας προϊόντος. Θα είναι σαν μια δωρεάν διαφήμιση της χώρας», είπε ο υπουργός Υγείας.

«Για να κάνεις την αίτηση στην UEFA και να ζητήσεις να πάρεις την διοργάνωση, σου βάζει η UEFA κάποιους κανόνες και σου λέει προαπαιτούμενα είναι ένα, δύο, τρία», πρόσθεσε.

«Το Conference Cup το έχει καλέσει η ελληνική δημοκρατία, αυτοί οι άνθρωποι είναι προσκεκλημένοι μας», κατέληξε.


Σε ερώτηση για το αν το σχέδιο σχετικά με την υγειονομική περίθαλψη αφορά μόνο στους VIP, ο υπουργός Υγείας απάντησε αρνητικά. «Όχι. Το σχέδιο που καταθέσαμε που ήταν προαπαιτούμενο για να πάρουμε την διοργάνωση, προβλέπει τρία νοσοκομεία αναφοράς για εκείνη την ημέρα. Το Σισμανόγλειο, το ΚΑΤ και τον Ευαγγελισμό. Ο Ευαγγελισμός είναι το νοσοκομείο αναφοράς για τους VIP σε όλα τα διεθνή γεγονότα της χώρας. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004».


Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *