Αδ. Γεωργιάδης κατά Πολάκη: Η αλήθεια θα λάμψει και εσύ θα κρύβεσαι

Νέα πυρά κατά του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στο Χ, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ υπενθυμίζεται πως χθες είχε ζητήσει, μιλώντας τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τον έλεγχο των λογαριασμών του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ από την εισαγγελία.


Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η υπόθεση των δήθεν παράνομων προσλήψεων στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι μία υπόθεση που έστησες εσύ εναντίον μου @pavpol2222 με τις επιθεωρήτριες της Παπασπύρου γιατί ήθελες να την χρησιμοποιήσεις για κομματικό όφελος. Με ψέμματα, ψευδομαρτυρίες και απόκρυψη των πραγματικών στοιχείων.
Εκβίασες τους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ να καταθέσουν εναντίον μου και όταν αυτοί αρνήθηκαν να συμπράξουν στα σκοτεινά σου σχέδια τότε στράφηκες εκδικητικά εναντίον τους. Και έστησες ψεύτικη κατηγορία για δήθεν προσλήψεις.
Όπως λοιπόν κατέπεσαν όλες οι υποθέσεις που είχες στήσει με πορίσματα του μηχανισμού που είχες. Όπως αποδείχθηκε περίτρανα και με την βούλα της Δικαιοσύνης πως ότι έλεγες τόσα χρόνια για τις επικοινωνιακές εκστρατείες του ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν ψέμματα.
Όπως αποδεικνύεται πάλι με βούλευμα ότι με εντολή σου εκδίδονταν εικονικά τιμολόγια στο ΚΕΕΛΠΝΟ της προστατευόμενης εταιρείας σεκιούριτι.
Έτσι και τώρα η αλήθεια θα λάμψει και εσύ θα κρύβεσαι.
Εξαιτίας σου φτάνει η χώρα να καταδικάζεται από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Θεοφιλάτου και του @stamatispoulis και εσύ τολμάς να συνεχίζεις να κάνεις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη. Μόνο Ντροπή!».

 

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *