Άδ. Γεωργιάδης: Η πρώτη του ανάρτηση ως υπουργός Εργασίας – Ξανά με τον CEO της Lamda Development Ο. Αθανασίου

Την πρώτη του ανάρτηση από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησε ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σηματοδοτώντας τη νέα αρχή με ένα γνώριμο πρόσωπο.


Ο κ. Γεωργιάδης συνόδευσε την πρώτη του ανάρτηση ως υπουργός Εργασίας με μια φωτογραφία του ίδιου με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development, κ. Οδυσσέα Αθανασίου, ο οποίος ήταν και στην πρώτη του ανάρτηση ως υπουργός Ανάπτυξης πριν τέσσερα χρόνια.

«Ελπίζω ο φίλος μου ο Οδυσσέας να αποδειχθεί το ίδιο γουρλής για μένα όπως και την περασμένη φορά», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η πρώτη μου ανάρτηση ως Υπουργός Ανάπτυξης πριν από 4 χρόνια, ήταν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου. Τότε το μεγάλο στοίχημα για την τεράστια αυτή εμβληματική επένδυση στο «Ελληνικό» ήταν να ξεμπλοκάρει η μεταβίβαση και να βγουν οι άδειες. Όλα πήγαν καλά και το επιτύχαμε. Σήμερα πάλι η πρώτη μου ανάρτηση ως Υπουργός Εργασίας είναι με τον ίδιο άνθρωπο. Τώρα το στοίχημα είναι να βρούμε γρήγορα το αναγκαίο εργατικό δυναμικό για να κτιστεί όχι μόνον το «Ελληνικό» αλλά όλα τα μεγάλα έργα που έχουμε δρομολογήσει. Ελπίζω ο φίλος μου ο Οδυσσέας να αποδειχθεί το ίδιο γουρλής για μένα όπως και την περασμένη φορά», γράφει ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *